Startpagina » Kompassen

Kompassen

<br /> <b>Notice</b>:  Undefined index: categories_h1 in <b>/htdocslocal/ms-multishop/templates/selection-maritime/cache/templates_c/www_selection_maritime_nl^a89b68cde42b66f05992d439699c4910bef8a672.file.categories.tpl.cache.php</b> on line <b>41</b><br />

Een goede selectie verschillende kompassen onderscheidt onze online shop. Tot heden is de kompas onmisbaar aan boord en hoort bij de basisuitrusting van elke schip. Met hulp van een kompas laat zich de hemelstreek aan hand van een magneetveld bepalen en tonen waar het Noorden zich bevindt. Nog steeds oriënteren zich zeevarende met de kompas in hun hand ook als moderne GPS instrumenten deze taak kunnen overnemen.

Magnetische kompas en bal kompas

Het magnetische kompas bestaat uit een behuizing, een draaibaar wijzer evenals magnetisch materiaal. Tot heden is de magnetische kompas op schepen als nood kompas verplicht. Hij staat meestal helemaal boven op het bovendek (het dek boven de brug) in de lijn van het middenschip. Maak uw keuze tussen ons kompas met een ring van messing in een houten kistje of in een uitvoering van chroom in een mat zwarte cadeaubox.

 
Kompas vernikkeld Ø 75 mm

• Kompas vernikkeld Ø 75 mm

Verzendklaar binnen 2-3 dagen   Verzendklaar binnen 2-3 dagen
108.00 EUR
incl. MwSt (btw) Excl. verzendkosten
(ex. MwSt (btw): 93.10 EUR)