Startpagina » Over ons

Over ons

     

 

Selection Maritime is uw online shop voor geselecteerde maritieme geschenken, accessoires en meubelstukken. Het leveringsprogramma bevat hoogwaardige instrumenten en glazenslaande klokken van de fabrikanten WEMPE en SCHATZ evenals in praktijk beproefde design stukken vanuit Denemarken. Daarbij horen ook interessante stormglazen en Galilei-thermometers net als mooi gevormde lampen vanuit Copenhagen.

Geef uw huis of woning vorm met maritieme meubelstukken uit onze uitgebreide leveringsprogramma. Onze artikelen zijn uiteraard ook geschikt voor de inrichting aan boord of voor de vormgeving van maritieme objecten. Wij zullen ook graag uw competent partner zijn met maritieme interieurdecoraties van hotels en restaurants.

Sinds meer dan 20 jaren vertrouwen onze klanten op onze ervaring in de maritieme handel. U bent van harte uitgenodigd om de producten in onze magazijn voor verkoop en uitlevering in Seevetal bij Hamburg (DE) te bekijken, zich laten adviseren en daarbij uw goederen af te halen. Wij adviseren u om vooraf een telefonische afspraak te maken zodat wij tijd voor u hebben en het gewaarborgd is dat uw artikelen in het gewenste aantal op voorraad zijn.