Startpagina » Schepen in flessen

Schepen in flessen

<br /> <b>Notice</b>:  Undefined index: categories_h1 in <b>/htdocslocal/ms-multishop/templates/selection-maritime/cache/templates_c/www_selection_maritime_nl^a89b68cde42b66f05992d439699c4910bef8a672.file.categories.tpl.cache.php</b> on line <b>41</b><br />

Selection Maritime is het online shop voor uitstekende schepen in flessen. Terwijl in het Noorden van Duitsland sprake is van een “Buddelschiff” (Buddel is het plat van fles) heten deze producten in andere Duitstalige regio´s schip in fles. Alhoewel je geneigd bent de oorsprong van het bouwen van schepen in flessen in het Noorden van Duitsland te vermoeden, waren het waarschijnlijk zeevarende mensen van het Ertsgebergte, die als eerste schepen in flessen ontwikkelden qua vrije tijdsbesteding. Met het begin van de 18e eeuw ontwikkelde zich een complexe cultuur van schepen in flessen.

Beroemde zeilschippen als schepen in flessen

De modelbouwers legden grenzeloos geduld en zorgvuldigheid aan de dag om deze filigranen modellen in een fles te creëren. In onze online shop vindt u deze bekenden zeilschepen– zo als bijv. Gorch Fock als schip in fles in een 5-liter-apoteekfles.

 

Passat schip in fles in 5-liter apotheekfles – lengte 35 cm
319.90 EUR
incl. MwSt (btw) Excl. verzendkosten
(ex. MwSt (btw): 275.78 EUR)

Rickmer Rickmers schip in fles in 5-liter apotheekfles – lengte 35 cm
319.90 EUR
incl. MwSt (btw) Excl. verzendkosten
(ex. MwSt (btw): 275.78 EUR)

Klanten zoeken:

apoteekflessen schepen in flessen