Startpagina » Stuurwielen

Stuurwielen

<br /> <b>Notice</b>:  Undefined index: categories_h1 in <b>/htdocslocal/ms-multishop/templates/selection-maritime/cache/templates_c/www_selection_maritime_nl^a89b68cde42b66f05992d439699c4910bef8a672.file.categories.tpl.cache.php</b> on line <b>41</b><br />

Decoratieve stuurwielen en stuurwielstandaarden kunt u hier online kopen. Stuurwielstandaard en stuurwiel horen bij elkaar aan boord van een schip. Het stuurwiel is aan een stuurwielstandaard aangebracht en overdraagt door het draaien van het wiel de gewenste vaarrichting aan het scheepsroer. Een stuurwiel kan ook voortreffelijk worden gebruikt als cadeau. Daarbij heeft het stuurwiel vaak een symbolische karakter. Als een stuurwiel overhandigt wordt heeft de stuurman het instrument in zijn hand gekregen om de koers nieuw te bepalen en de richting vast te leggen.

Decoratieve reproducties van stuurwielen

Kies tussen complete stuurwielstandaarden en enkele stuurwielen in verschillende maten. De stuurwielen zijn naar keuze van hout of messing vervaardigd en ook voortreffelijk geschikt als interieur versiering. Verschaf een kamer het gewenste maritieme flair met een stuurwiel of stuurwielstandaard.